İçeriği: % 100 doğal keçiboynuzundan üretilmiştir.
Kullanımı: yetişkinlerde sabah aç karnına 2 yemek kaşığı,
çocuklarda kahvaltıda 1 yemek kaşığı,
bebeklerde kahvaltıda 1 çay kaşığı verilmesi önerilir.
Ayrıca su ile karıştırılıp meyve suyu gibi içilebileceği gibi tahin ve yoğurt ile karıştırılarak tüketilebilir.
Keçiboynuzu özünün pekmezden farkı
Direk ateşle temas etmediği için kanserojen bir madde olan karamel oluşmamaktadır.
Kaynama derecesi 50 c’yi geçmediğinden insan vücuduna gerekli olan mineral madde ve aminoasitlerde kayıp görülmemektedir.
Pekmez yapımında çökeltici olarak toprak vs. Ve kimyasal enzimler üretimimiz sırasında asla kullanılmamaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!